Sommerhilsen fra Kvist Q2-23

☀️Sommerbrev fra Kvist

God sommer! Vi er halvveis inn i 2023, og det siste kvartalet har vært svært innholdsrikt. Her kommer noen utdrag av hva som har skjedd både internt, med produktet og eksternt de siste månedene!

Produktoppdateringer:

  • Stegnormen ligger nå tilgjengelig i pre-analysen!
  • Vi har lansert ny pre-analysemodul med taksonomifunksjonalitet
  • Vi migrerer gradvis til neste versjon av plattformen vår, med betydelige forbedringer i dokumentasjonshåndtering og revisjonsmodulen.
  • Vi jobber med å få inn nye manuaøer i init; BREEAM SE v.6.0, BREEAM Infrastructure og BREEAM In-Use (kommer før nyåret)

🎂 Kvist feirer 3 år!

Det sies at tiden flyr når man har det gøy, og i juni markerte vi en stor milepæl! Kvist har 3-års jubileum! 🍾

For å markere jubileet dro vi ned til sørlandet for 3 dager med feiring. Det ble avslapping, reker, og maaange konkurranser. Team krabbe vant! ☀️🏊🎯

Vi ser frem til mange flere år med Kvist, og til å feire det godt på veien! 🥂💚

Prisnominasjoner 🏆

Det er alltid gøy å få anerkjennelse for arbeidet vi legger ned i å gjøre miljøsertifisering superenkelt. De siste månedene har vi blitt nominer til to priser; SIVA-prisen og Byggenæringens innovasjonspris.

Årets tema for SIVA-prisen var "Nye krefter - I grønne industrielle verdikjeder". Formålet med prisen er å løfte frem bedrifter som har bygget eller forsterket eksisterende verdikjeder ved å bidra til grønn omstilling gjennom "nye krefter". Kvist var én av 5 nominerte, les mer om nominasjonen HER.

Byggenæringsens innovasjonspris deles ut til et selskap som har utmerket seg innen innovasjon. og bidrar til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring. Vi skal presentere løsningen vår for en jury i september, og deretter under Byggenæringens Innovasjonskonferanse den 20. Oktober før vinneren blir kåret. Les mer HER.

Hils på Haldis og Fredrik!

Over påske fikk vi to nye ansatte, Haldis og Fredrik! De startet i april og er veldig gode tilskudd til teamet.

Haldis er vår Sustainbility Lead og har tidligere jobbet som rådgivende ingeniør hos WSP Norge. Haldis er Kvists egen BREEAM-ekspert og sørger for at vi alltid er oppdatert på den nyeste bransjeinnsikten. Hun er involvert i alt fra produktutvikling til salg.

Fredrik er vår DevOps ansvarlig og har tidligere jobbet som IT-konsulent i Alv. I Kvist er han kapteinen for vår produksjons-skute og sørger for at vi har raske, sikre og hyppige lanseringer ut i produksjon, og at vi følger best practice innen DevOps!

👀 Vi leter etter en Commercial Manager, kjenner du noen gode kandidater? Vouch for dem gjennom denne siden HER.🚀 Vi begynner å planlegge et lanseringsarrangement for BIU-modulen vår. Mer informasjon kommer, stay tuned! 🕺Med alt det kule som har skjedd hittil i 2023, kan vi ikke annet enn å glede oss masse til en forferdelig spennende høst med mange nye produktoppdateringer, vi holder dere oppdatert på veien!

html

📰 Kvist i media 📰

Estate Nyheter - Les om samarbeidet vårt med Ferd

Estate Nyheter - Fra "Proptech til frokost"

Pressemelding - Kvist er nominert til Siva-prisen

DOGA - Init vant DOGA-merket

Tusen takk! Du hører fra oss
Oops! Something went wrong while submitting the form.