Julehilsen 2022

🎄 Merry Kvistmas 🎄

2022 har vært et stort år for oss, og nå som året nærmer seg slutten ønsker vi å gi deg en oppdatering på året som har gått!

Lansering av init

I 2022 lanserte vi endelig vårt første produkt, init. Plattformen brukes nå av flere av de største aktørene i Norge, og vi takker for den positive responsen vi har fått! Det er også gøy å kunne annonsere at vi i januar også får støtte for BREEAM-SE og Bespoke prosjekter, i tillegg til BREEAM-NOR.

Kvist teamet

Kvist teamet er i stor vekst, og i løpet av 2022 har vi blitt 12 superflinke folk! I sommer flyttet vi fra Trondheim til Oslo og etablert oss i fine kontorer i Rift bygget på Majorstuen. Over nyttår får vi enda flere tilskudd til teamet, noe vi gleder oss stort til!

Støtte fra Innovasjon NorgeI

2022 ble Kvist tildelt 4 millioner kroner i støtte fra Innovasjon Norge. Pengene skal gå til utvikling av et produkt for tidligfase planlegging av byggeprosjekter. Vi er allerede godt i gang med å se på hvordan vi kan forbedre denne fasen!

Det er en spennende tid foran oss. Vi ser frem til å jobbe med å forbedre init med ny og spennende funksjonalitet, samtidig som vi utvikler nye produkter. Det siste halvåret har vi spesielt sett på hvordan vi kan forbedre tidligfase planlegging og BREEAM In-Use prosessen. Vi vil også etablere oss mer i Norge og Sverige. På nyåret vil vi dele noen spennende nyheter om en investeringsrunde vi har jobbet med det siste halvåret, vi gleder oss!

Vi er takknemlig for at dere har vært med og støttes oss i vårt første ordentlige år, og gleder oss til å dele mer med dere i tiden fremover! Kvist ønsker dere en god jul og et godt nyttår!

Tusen takk! Du hører fra oss
Oops! Something went wrong while submitting the form.